Næring

SD WEB

SD-Web er den mest omfattende løsningen for byggautomasjon, og passer ypperlig for aktører som ønsker full oversikt og kontroll over sitt bygg.

Ventilasjon

Behov for tilpasning av eksisterende ventilasjonsanlegg, eller kanskje noe helt nytt? Straume Tekniske AS leverer skreddersydde løsninger

Automasjon

Senk energikostnader og få kontroll over byggets luftmiljø med tilpasset automasjon fra Straume Tekniske.

Service

Få én bekymring mindre med en serviceavtale fra Straume Tekniske.

SD Web

Ventilasjonssystem i SD Web

Detaljorientert styring

Noen kunder behøver en mer detaljorientert styring av inneklimaet i sitt bygg. For å møte deres behov, har vi i de siste årene satset på utvikling og programmering av SD anlegg.

Bransjeledende programvare

Vi bruker Niagara Framework fra Tridium som grunnlag for alle våre anlegg. Tridium er ledende innen byggautomasjon i Amerika og blir re-branded av mange store og kjente aktører i Europa.

Fokus på kvalitet

Vi setter stor fokus på god kvalitet i produktene våre. Vi er fornøyd, når kundene våre er fornøyd! En stor fordel med å ha dette grunnlaget, er at programvaren åpner for tilpasninger og integrering av tredjepartsprogrammer. Dette sikrer et god tilpasning, brukervennlig grensesnitt, funksjonalitet og kvalitet i alle ledd.

Ventilasjon

Ventilasjon i Bergen

Et riktig tilpasset ventilasjonsanlegg er essensielt for et helsefremmende og godt inneklima, både for boliger, skoler, og næringsbygg. Bygg med dårlig eller feildimensjonert ventilasjon kan derimot gi brukerne helseplager som trøtthet, hodepine, og nedsatt konsentrasjon.

På bakgrunn av dette, har Straume Tekniske satt seg som mål å være best på skreddersydde løsninger for ventilasjonsanlegg, uansett størrelse på bygg. Vår erfaring er at svært gode resultater kan oppnås når tilpasning og kvalitet settes i fokus fra dag én, og at godt arbeid kan utføres på kort tid, til en overkommelig pris.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!

Automasjon

Automasjon Bergen

Automasjon gjør det mulig å styre byggets tekniske innretninger, som varme, kulde, og luftmengde, og kan være en meget god investering av flere årsaker. En god automasjon gjør det lettere å opprettholde et godt inneklima, og gir kunden mulighet til å tilpasse dette etter behov. Det er også en effektiv løsning for reduksjon av bygningers energikostnader.

Straume Tekniske kan levere automasjon både til nye og eksisterende ventilasjonsanlegg.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!

Service

Service ventilasjonssystem

Vår erfaring er at driftsikkerhet er prioritet nummer én når byggeiere eller -forvaltere skal velge leverandør av ventilasjonsanlegg og service. Driftstans i ventilasjonsanlegg kan være tidkrevende, og medføre at leietakerne og andre ikke kan benytte sine lokaler. I verste fall kan dette igjen føre til misnøye og krav om avslag i leie.

Vi ønsker å bidra til at våre ofte travle kunder får én bekymring mindre i sin hverdag, og at de alltid skal kunne føle seg trygge på at deres anlegg fungerer optimalt, år etter år.

Samtidig må antall servicesjekker veies mot hensyn til økonomi. På bakgrunn av dette, tilbyr vi årsplaner som er tilpasset byggets størrelse og kundens ønsker, slik at høy driftsikkerhet sikres, men overflødige kontroller og kostnader unngås.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring!