fbpx

Bolig

Kanalrens

For å holde effekten i ventilasjonsanlegget vedlike er det nødvendig å utføre rens av kanalnettet

Innregulering

Ubalanse kan føre til dårlig inneklima og uønsket fukt og i noen tilfeller mugg på veggene.

Ventilator

Utbytting av ventilator, dårlig effekt, tilpasse nytt kjøkken. Vi har et stort utvalg av både rimelige og også flotte design ventilatorer.

Service

Alle ventilasjonssystem trenger jevnlig service. Vi hjelper med service på både eldre og nye ventilasjonssystem.

Kanalrens

Avtrekkskanaler blir med tiden nedstøvet, det skjer etter 5-10 år. For å holde effekten i ventilasjonsanlegget vedlike er det nødvendig å utføre rens av kanalnettet. Dette er en forholdsvis enkel operasjon som vi i Straume Tekniske gjerne hjelper dere med.

  • Pris på kanalrens kr 3000,- inkl mva for inntil 5 ventiler.

Innregulering

Har du balansert ventilasjon eller et avtrekksanlegg er det viktig at luften er justert inn riktig. Ubalanse kan føre til dårlig inneklima og uønsket fukt og i noen tilfeller mugg på veggene.

Straume Tekniske har avanserte instrumenter som benyttes til å måle luftmengder. Etter innregulering er utført utarbeides en rapport som kan benyttes som dokumentasjon.

  • Pris for innregulering av balansert ventilasjon kr 5000,- inkl mva for inntil 4 tilluft og 4 avtrekk.
  • Pris for innregulering av avtrekksanlegg kr 3000,- inkl mva for inntil 4 avtrekksventiler.

Ventilator

Utbytting av ventilator, dårlig effekt, tilpasse nytt kjøkken. Vi har et stort utvalg av både rimelige og også flotte design ventilatorer. Vi ser at dårlig utført arbeid og også feilmontering gjør at man opplever dårlig effekt og i noen tilfeller matlukt på andre rom i huset.

  • Priseksempel: utbytting av Brasserie-MW hvit Ventilatorskapmodell, hvitlakkert kr 7000,- inkl mva.

Service

Hus bygget i perioden 1980-2010 har i veldig ofte et ventilasjonssystem som består av en avtrekksvifte på loftet som enten er eller har vært tilkoblet ventilator på kjøkkenet. Denne viften trenger service og rens minst hvert 5. år.

Har man balansert ventilasjonssystem kan man ha fått en alarm som trenger ettersyn, vi har kompetanse til å feilsøke på alle type ventilasjonssytemer.

  • Pris service på avtrekksvifte kr 2500,- inkl mva.